Astrid Lindgrens Hembygds nya uttryck

Nu lanserar vi vår nya logotyp och grafiska profil

Nu lanserar vi vår nya logga och grafiska profil

Astrid Lindgrens Hembygd får ett nytt visuellt uttryck. Vår befintliga logotyp har uppdaterats och vi har en ny grafisk profil för att kunna erbjuda tydlig och enkel kommunikation, både innehållsmässigt och visuellt.

Grunden till vår logotyp med de två sammanfogade ringarna var och är fortfarande: samverkan. Vi krokar arm, uträttar saker tillsammans och vet att det finns en styrka i det som görs med gemensamma krafter. Den gröna färgen symboliserar skog och natur och den röda de faluröda stugorna. Element som historiskt har präglat vårt område och gör så än idag.

Vi går nu in i en ny programperiod där vi välkomnar våra nya kommuner. Vi gör det med en känsla av nystart i kombination med de erfarenheter och lärdomar som vi har inom vår förening. Tillsammans vill vi verka för en levande landsbygd där idéer och människor möts. 

Den nya hemsidan har tagits fram som ett samarbetsprojekt mellan Lokal Utveckling Sverige (LUS) och Landsbygdsnätverket. I samband med detta har man även tagit fram en övergripande hemsida för Leader Sverige där projekt och leaderföreningar över hela landet finns representerade. www.leadersverige.se 

 

Den grafiska profilen för Astrid Lindgrens Hembygd har tagits fram av Anna Jonsson på Alarmform.